ReinoToivanen

Pelleilyn huippu - Väyrynen perääntyy Keskustan puheenjohtajavaalista !

 

Mitä ihmettä Väyrynen sekoilee? Vastattain hän kirjoitti tänne blogin, jossa hän ei maininnut sanallakaan luopumisestaan Keskustan puheenjohtajaehdokkuudesta.

 

Maikkarin uutisissa hän kertoo, että juteltuaan Sipilän kanssa hän on perunut ehdokkuutensa. smiley

Ei kai Sipilä ole uskotellut hänelle, että siitä korvaukseksi hänet valitaan puolueen valtuustoon?

Ei kai Sipilä ole ajanut itseään pakkorakoon tällaisella lupauksella? Hän ei kommentoi. Nimittäin jos tämä bluffi paljastuu todeksi, Väyrynen ei unohda tätä. Ja Sipilä on entistä vaikeammassa pakkoraossa.

 

Ei voi kyllä ihastella Väyrysenkään ajatuksenjuoksua. Kuvitteleeko hän vetäytyvänsä tällä "kuivin jaloin"?

 

No, tulipahan tämäkin fiasko nähtyä! Tällaiset pelletkö asioistamme päättävät?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kyllä hän tänään kirjoittamassaan blogissa keroi sanoneensa Sipilälle, ettei hän enää ole puheenjohtajaehdokkaana. Peukutuksen sait siitä, että Väyrynen on myös minusta itse aiheuttamassaan umpikujassa.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Pekka, kiitos kommentista ja peukutuksesta.

Mielestäni hän ei alkuperäisessä blogissaan maininnut asiasta mitään. On voinut tehdä muutoksen jälkikäteenkin. Miten vain mutta tämä törmäily alkaa jo tosissaan ärsyttää!

PS! Tuosta Kansalaispuolueessa jatkamisesta lähtin on teksti minulle uutta. Ja yhä pahemmalta vaikuttaa. Väyrynen on siis pelannut itsensä ulos kummastakin puolueesta?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kyllähän tämä alkaa jo melko pelleilyltä vaikuttaa, eli aikamoista soutamista ja huopaamista. Näyttää, ettei Väyrysellä ole nyt punainen lanka hyppysissään, ikäänkuin ei itsekään tietäisi mitä tekee.

Hankala tietää mitä kaikkea taustalla on, mutta ei tämä nyt hyvältä vaikuta näin ulkopuolisen silmin. Raha-asiat sekaisin kansalaispuolueen kanssa ja oikeusjutut odottavat. Harmi sinänsä, koska uskoin Väyryseen vielä vaalien aikaan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Raha-asiat sekaisin myös EU:n kanssa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Onko näin? Jos on, niin merkillistä touhua.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

En kirjoita Väyrysestä mitään.
Suosittelen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Miten minulla on sellainen muistikuva, että olisin täällä lukenut Paavon kirjoittaneen eronneen KP:stä, joten tuokaan ei ole enää esteenä Sotkamon puoluekokouksessa puheenjohtajaehdokkuudelle. Olenko ainoa, joka tuollaista on lukenut hänen omassa kirjoituksessaan?

Ylen kirjoituksessa todetaan "Väyrynen kertoo eroavansa, mutta jäävänsä vielä puoluehallituksen jäseneksi, kunnes "saadaan aikaan laillisesti kokoon kutsuttu jäsenten yleinen kokous, joka valitsee uuden hallituksen." https://yle.fi/uutiset/3-10157202

Eilen tv_ssä Paavo sanoi asiasta käysyttäessä, että ei ole sanonut eronneensa vaan sen olevan mahdollista.
https://areena.yle.fi/1-4276823

Kaiken kaikkiaan Paavolla on nyt niin paljon menossa asioita eri tahoilla, että Keskustan puheenjohtajaehdokkuus taitaa olla ainoa viisas teko.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Miten minulle tulee mieleen tästä nyt Jussi Parviainen?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Kunniapuheenjohtajaa kohdeltiin kunniattomasti puoluevaltuuston kokouksessa. ”Jakkaraa” ei löytynyt eturivistä, vaan kunniapuheenjohtaja joutui istumaan portailla, kuten lehtikuvasta sai nähdä. Ehkä tämä ja mahdollisesti puolison antama neuvo sai Väyrysen toisiin aatoksiin. Tuulimyllyjä vastaan on turha taistella. Väyrysen arvo ja arvostus taitaa olla ”menneen talven lumia” Kepun piirissä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Mikkola, Sipilä tarjosi käteltyään paikkaa vieressään eturivissä. Paavo istui mieluummin portaalla.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Mikähän oli sopimuksen (muu) sisältö? Väyrynen luopui puheenjohtajaehdokkuudesta, mutta mitä hänelle annettiin? Pelkkä luu käteen?

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Risto, enpä tiedä.

Tulee mieleen epämääräinen lupaus puolueen valtuuston puheenjohtajan paikasta. Eikös puolue itse valitse valtuustonsa ja se puheenjohtajansa. Joka tapauksessa vaikuttajan paikka.

Vaikka eipä Sipilä voine sellaista luvata puolueen nimissä?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

En Sipilän luvanneen mitään Väyryselle. Väyrysen blogi oli kirjoitettu , jotta hän voisi selittää omille "hyödyllisille idiooteilleen" edes jotenkin perääntymisensä Keskustan puheenjohtajakisasta.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen Vastaus kommenttiin #14

Pekka, voihan se tietysti olla noinkin.

Jotenkin vaan Väyrysen edesottamuksista päätelleen häntä voi höynäyttää pakkomielteessään "vaikuttaa Keskustassa".

Toisaalta se lupaaminenkin olisi "vaarallista" Sipilälle. Sen pettämisestä kuultaisiin varmasti Väyrysen kautta.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Itse luulen Paavon analysoineen tilanteen melkolailla oikein. Paavolle tarjottiin Seinäjoella kolmen minuutin puheenvuoro, Oulussa oli tarjolla samanmoinen.

Paavo ei kuvitellut saavuttavansa puheenjohtajuutta, hänelle olisi riittänyt tukijoiden tavoittaminen debateissa puheenjohtajan kanssa. Nyt hän ymmärsi, ettei hänen asialleen ole olemassa otollista maaperää, eikä puolue anna hänelle julkisuutta tai edes pienintäkään mahdollisuutta pärjätä.

Sipilä oli ottamassa Paavosta selkänahkavoiton ilman mitään hyvitystä. Paavo vetäytyi.

Paavon naurettavaksi jäävä viimeinen pyrkimys puoluevaltuuston puheenjohtajuudesta oli irvikuva. Hän jää - taas viimeisimmän - ilmoituksensa perusteella edelleen Kansalaispuolueen jäseneksi. Toisen puolueen jäsenellekö puoluevaltuuston puheenjohtajuus? Keskusta joutunee lopulta sittenkin äänestämään sääntömuutoksesta, jonka johdosta Paavo lopulta erotetaan Keskustasta.

Toimituksen poiminnat